Резултатите от президентските избори в САЩ предизвикаха куп въпроси. А

...
Резултатите от президентските избори в САЩ предизвикаха куп въпроси. А
Коментари Харесай

Кучетата отново превземат Белия дом

Резултатите от президентските избори в Съединени американски щати провокираха куп въпроси. А има и хора, които се интересуват от надалеч по-интересни тематики от това какъв курс ще поеме страната с новия държавен глава. Като да вземем за пример - ще има ли още веднъж домашни любимци в Белия дом .
 Джо Байдън, успеха на президетските избори в Съединени американски щати и Байдън бургерът, който се предлага в японски ресторант
Един Байдън бургер, апелирам

Докъде стигна манията по новия държавен глава

За тяхна наслада, отговорът е позитивен. Доналд Тръмп наруши една вековна традиция и неговият четиригодишен мандат бе единственото време без животни в резиденцията на президента от 1897 година По думите ми, той би желал да си има домакински любим, само че просто няма време за него.

Джо и Джил Байдън обаче от години са виновни стопани на две немски овчарки , които ще вземат със себе си в новия си дом. Те ще се нанесат през януари дружно с кучетата Чамп и Мейър.

Публикация, споделена от (@joebiden) на Дек 19, 2018 в 9:24 PST

Новото Първо семейство прибира вкъщи си Чамп през 2008 година от разплодник. 10 години по-късно, след няколко месеца приемна грижа, взема решение да осинови и по-малкия му брат Мейър. Така той се трансформира в първото в миналото бездомно куче, което ще населява Белия дом , предава Tatler.

How It Started How It’s Going:
— FIRST DOGS CHAMP & MAJOR BIDEN (@firstdogsusa)
Чамп към този момент има дълъг опит зад тила си, тъй като е живял цели два мандата в дома на Второто семейство - One Observatory Circle, до момента в който Джо Байдън бе вице на Барак Обама. И както самата Джил Байдън показа преди четири години, му е било доста мъчно да свикне след преместването им, тъй като си е станал пръв другар с целия личен състав.

Build Bark Better.

Happy.
— Dr. Jill Biden (@DrBiden)
Сега сме сигурни, че двете немски овчарки още веднъж ще са център на внимание и ще станат новите любимци на всички в Белия дом. А Джо и Джил Байдън са на едно мнение - кучетата те карат да живееш в сегашния миг , което е доста значимо за един държавен глава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР