резултатите от първото по рода си представително проучване в България,

...
резултатите от първото по рода си представително проучване в България,
Коментари Харесай

Главният здравен инспектор откровено: Не знам какво следва!

 резултатите от първото по рода си представително изследване в България, което беше извършено в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

По думите му, 98% от жителите в Пловдив са податливи на инфекцията и в случай че се разболеят, ще се случат проблеми. Ето какво още добави доцент Кунчев:

" Ситуацията по никакъв начин не е лека! Ако ме питате какво следва – отровено казвам, че не знам! Трудно е да кажа дали ще има нова вълна от ковид. Огнищата в Сърница и Доспат са санирани. Отменяме ограничителните мерки и в село Изгрев, тъй като няма нови случаи там.

Борим се за едно нещо – да държим инфекцията под надзор, до момента в който чакаме ваксина или ефикасен препарат. Начинът е един - дисциплинираност, отдалеченост и стерилизация . Тези ограничения към този момент не трябва да бъдат основани на държавен надзор, а на осъзнато държание на всеки един жител. За страдание на това не може да се разчита кой знае какъв брой.

За образец ще дам господина, който се почувствал зле в София и отишъл да се лекува с морски въздух. Сега бере душа! Който има кашлица, температура и болки в гърдите – незабавно на доктор – спасете околните си, спасете обществото! Изглежда доста обикновено, само че явно не е! Вирусът не е измършавял!

Ако не се научим да живеем с вируса, ние рискуваме да продължим с ограниченията, които ще изкарат всички на улицата да крещим " Искаме си ковид-а, дайте си ни заплатите “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР