Резултатите от извънредните кметски избори в село Галиче са непредвидими.

...
Резултатите от извънредните кметски избори в село Галиче са непредвидими.
Коментари Харесай

Балотажът в Галиче днес - като прогнозата в тотото

Резултатите от изключителните кметски избори в село Галиче са непредвидими. Балотажът за мястото е през днешния ден, а столът на досегашния владетел на белослатинското село си оспорват неговият смъртен зложелател Веселин Тушинов, който е номиниран от Българска социалистическа партия, и Страхил Стоянов - претендентът на ГЕРБ.
Преди седмица Тушинов финишира на първия тур с 19 гласа повече - 388 против 369 гласа, като развръзката беше оставена за през днешния ден, написа konkurent.bg. Голямо роля в крайния резултат ще изиграе обстоятелството кого ще поддържа третият в конкуренцията - Николай Банков. Веднага след вота предходната неделя той разгласи желанията си, само че осведомени с изборните порядки в Галиче настояват, че настроенията през последната седмица може да са " духнали " в друга посока.
До изключителните избори за кмет на Галиче се стигна, откакто съдът в София издаде присъда от 4 години на Ценко Чоков. Тъй като той към този момент е излежал половината от тях, се постанова да бъде определен кой да управлява кметството в Галиче, което от 20 години е територия на Чоков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР