Резултатите от изборите задават редица възможности, както за изход от

...
Резултатите от изборите задават редица възможности, както за изход от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ще сме победители единствено, ако 49-ото НС излъчи компетентен кабинет

„ Резултатите от изборите задават редица благоприятни условия, както за излаз от политическата рецесия, по този начин и за затъване в нея. Хората  еднопосочно демонстрираха, че рецесията не може да се реши от една партия или коалиция. Общото в тези резултати, които обрисуват ясни разграничителни линии, демонстрират единствения излаз от актуалната обстановка. Той е вероятен единствено с взаимно почитание, реализиране на взаимни отстъпки и дейно възобновяване на политическия разговор ”, съобщи ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.  Тя сподели, че всеки, който не се съобрази с тези резултати, ще изгуби гласоподаватели и вероятност за присъединяване в политическия живот на страната.
Прочетете още
„ Ние от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили знаем от опит, че най-трудната борба  е със самия себе си, със личното си его, илюзии и дефекти. Тази борба е надалеч по-важна от конюнктурната борба с политическия си конкурент, тя е решаваща. Изходът от тази борба зависи от самите нас, да преодолеем самите себе си за качествена смяна, която рано или късно намира своя резултат ”, сподели Атанасова.  Тя съобщи, че ГЕРБ – Съюз на демократичните сили са били изложени на редица тествания, като едно от тях е да се трансфорат в  секта и да живеят в личния си свят,  далече от действителността, като се  отдадат на фантазии за реванш и възмездие и да живеят в чувството, че са жертва, която желае да бъде главорез.

„ Най-голямата ни победа, бе че ние не позволихме да се превърнем нито в жертва,  нито в главорез, това ни спасяваше.  Трябва да даваме решения на действителните проблеми на обществото Решаването на рецесиите пред българско  общество е по-важно от страстите на всеки един от нас. Ако българските жители имат правото да бъдат прочувствени, нямаме това право ние.

Ние имаме обвързване да преработим тази гражданска сила и страсти и да я превърнем в положителен дневен ред. Ако не можем да се оправим, то би трябвало да сме наясно, че сме пропилели социална сила за персонални цели ”, сподели Атанасов. Тя сподели още, че ГЕРБ – Съюз на демократичните сили нямат чувството, че са спечелили изборите.

„ Нашата победа не може да се изрази в проценти и депутатски места, тя би била годна, в случай че 49-ото Народно събрание излъчи умело ръководство и среда на взаимоотношения  оттатък споровете. В името на тази победа, не просто ще  разговаряме с всяка от партиите, само че и ще се съобразим с другите причини. Ние сме тук не да разширяваме публичните разломи и да отваряме нови рани. Трябва да дадем съответна политическа форма, че можем да живеем дружно и да реализираме триумфи за цялото българско общество ”, сподели тя.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР