Резултатите от изборите за градския парламент на Москва - Мосгордума,

...
Резултатите от изборите за градския парламент на Москва - Мосгордума,
Коментари Харесай

Кремъл: Единна Русия запази политическото си лидерство в страната след местните избори

Резултатите от изборите за градския парламент на Москва - Мосгордума, демонстрират, че всички размисли на политолозите за " протестно гласоподаване " не се потвърдиха, сподели пред публицисти в Москва през днешния ден прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Така той отговори на въпрос дали в Кремъл свързват летните протестни акции в Москва с това, че съгласно резултатите от вчерашните локални избори претендентите на ръководещата партия " Единна Русия " изгубиха част от местата в новия състав на Московската дума, а секретарят на столичната организация на партията Андрей Метелски не влезе в състава на градския парламент.

Песков посочи, че вчерашните избори са протекли безпрепятствено, а " Единна Русия " е запазила политическото си водачество в страната.

" Като цяло отминалата изборна акция бе много сполучлива за партията " Единна Русия ", сподели Песков.

Резултатите, несъмнено, следва да бъдат оценени и тълкувани от социолози и политолози - това е техният самун, а ние можем единствено да установяваме тези резултати, които имаме и които бяха авансово оповестени от ЦИК, уточни той. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР