Резултатите от изборите са в ръцете на президента Радев, ако

...
Резултатите от изборите са в ръцете на президента Радев, ако
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Честността на изборите е в ръцете на президента Румен Радев - Политика

Резултатите от изборите са в ръцете на президента Радев, в случай че той си удържи на думата да организира почтени избори, съобщи през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещаване в Стара Загора. 

Тази вечер поп легендата Лили Иванова ще открие актуализирания Летен спектакъл в града. Тя се снима с Борисов, като по неговите думи му е споделила: " Благодаря Ви за уважението ". Летният спектакъл е открит през 1959 г. и вчера приключи първия повсеместен ремонт от построяването му. 

" На 3 октомври българите като цяло би трябвало да работим дружно. Неслучайно девизът на България по време на европредседателството беше " Съединението прави силата ". На европейците толкоз им хареса, че си го взеха. Обединението е формулата на триумфа на всички народи, освен на българите ", сподели Борисов по време онлайн включване от Facebook страницата му. 

Трижди премиерът заяви, че доста зависи на кое място ще бъде ГЕРБ като политическа мощ. По думите му това ще покаже по какъв начин ще бъдат водени договаряния за сформиране на съдружно държавно управление.

По борисовите калкулации предварителните парламентарни избори ще костват към 80 милиона лева, а от предходната година до момента изборите са коствали 600-700 милиона лв.. " Кой е този народ,който пилее по този начин парите поради политиците? ", попита реторично той.

Лидерът на ГЕРБ обичайно насочи голям брой рецензии към основните си съперници - " Продължаваме промяната ":

" Те ни имат за толкоз наивници, за газа няма обезщетения, на 30-ти свършват, какво ще прави бизнеса, ами общините? Просто не ми се приказва към този момент за тях. Гледайте какъв спектакъл, гледайте каква хубост. Довечера ще е цялостно с народ, ще се радват, ще се веселят. Това е, което ще наследите от нас - направено е. "

 автомагистрала " Хемус " щеше да подминава Търново. " Като идвах насам, знаете ли какъв брой тъжно ми ставаше? И " Струма ", и " Тракия ", и " Марица " - две години не са пипнати. А те щяли да строят по 4 автомагистрали на година! ", сподели още бившият премиер.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР