Резултатите от изборите са на 21%, така че нека да

...
Резултатите от изборите са на 21%, така че нека да
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП ще мине и през това, БСП е партия на 130 години

Резултатите от изборите са на 21%, тъй че дано да изчакаме. Българска социалистическа партия ще мине и през това, Българска социалистическа партия е партия на 130 години. Това сподели Иван Ченчев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия пред Българска национална телевизия.

По думите на Ченчев поради желанията на хората да изберат новите атрактивни партии, Българска социалистическа партия не съумяха да убедят обществото, че са единствената политическа опция. Желаниято очевидно е било доста мощно, хората желаят такава смяна, която с нещо ново, което да характеризират техните визии за смяната на страната, означи Ченчев. В доста от общините хората на знаеха кои са водачите на „ Продължаваме промяната “ и гласоподаваха на мрачно, на сляло за тях, посочи той и добави, че Българска социалистическа партия ще продължи да бъде диалогична.
Българска социалистическа партия умерено и търпеливо чака третия мандат
Не една рецесия чука на вратата, би трябвало разговор. Това съобщи пред Българска национална телевизия във връзка политическата рецесия у нас ръководителят на Комисията по въпр...

Българска социалистическа партия е поръчител за това упованията на хората да получат своята реализацията като се създадат положителни и градивни договаряния. Към момента оставката на Корнелия Нинова не е желана.

По отношение на кандидатурата на Продължаваме промяната за премиера Кирил Петков, Ченчев се надява някогашният длъжностен министър на стопанската система, да отговори на упованията и очакванията на хората. Неговата поръчка кореспондира с нашата – да се отговори на упованията на хората. За Българска социалистическа партия не са значими имената на министрите и позициите, а за тях е значимо политиките и стратегиите на партиите дотолкоз да се сближат, с цел да се откри излаз от рецесията.

Българска социалистическа партия няма да вземат участие на диалози с държавно управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Още:
Иван Ченчев: Българска социалистическа партия ще си увеличи резултатите на предварителните избори
Ние се опитахме да внесем разсъдък и посока на 45-тия парламент, с цел да бъде разграден режимът на Борисов, който е единствено ударен, само че не е сва...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР