Резултатите от изборите изискват да се предприемат действия и да

...
Резултатите от изборите изискват да се предприемат действия и да
Коментари Харесай

Калина Константинова, ПП: Не мисля, че някоя партия ще компрометира преговорите за правителство

Резултатите от изборите изискват да се подхващат дейности и да се поеме отговорност. Всички са наясно от нуждата от постоянен кабинет. Не мисля, че някоя партия ще компрометира договарянията.

Това съобщи в ефира на Българската национална телевизия Калина Константинова от “Продължаваме смяната ”. Партията на Кирил Петков и Асен Василев завоюва изборите в неделя, а към този момент текат договарянията за сформиране на държавно управление. 

“Лидерите на партиите влязоха в договарянията с “Продължаваме смяната ” с положителна и диалогична настройка. Вече има излъчени договарящи. Искаме да водим диалози на експертно равнище, не на политическо. Ясно е кой е експертният капацитет във обединенията ”, уточни Константинова. 

Политическа партия има за задача да постави на маса оферти за икономическите и обществените ограничения, само че Константинова се въздържа от това да даде образци за съответни оферти. 

“Много от ограниченията ги заложихме и те се извършват. Мерките за бизнеса, битката с енергийната рецесия, пенсиите са неща, които сме отстоявали в служебния кабинет ”, уточни още Константинова. 

Най-важната задача е приемането на бюджета за идната година, безапелационна беше Константинова. Преговорите би трябвало да са ориентирани в тази посока. Вече се работи по проектобюджет, в който са отразени парите по Плана за възобновяване и резистентност, написа frognews.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР