Резултатите от изборите идват на фона на една безпрецедентно ниска

...
Резултатите от изборите идват на фона на една безпрецедентно ниска
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Приоритетите за БСП - съставяне на работещо мнозинство в НС и балотажа

" Резултатите от изборите идват на фона на една невиждано ниска изборна интензивност. Това е сигнал за всички политически партии за едно засилващо се съмнение на българските жители към политическата система ". Това съобщи в ефира на " България он еър " зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. Той благодари на всички, които са дали своят вот, макар рецесията и епидемиологичната конюнктура. " Благодаря и на нашите членове и симпатизанти, нашите претенденти и членове на изборни комисии. Направихме една добра и позитивна акция ", съобщи той.

Зафиров разгласи, че следва Българска социалистическа партия да направи своя разбор, кои са аргументите за намаления резултат и да вземе своите ограничения. Социалистът уточни като съществени задания присъединяване в балотажа на президентските избори, както и присъединяване в договарянията за сформиране на работещо болшинство и работещ кабинет.

Той акцентира, че хвърлянето на Българска социалистическа партия във вътрешнопартийна борба в този момент няма да спомогне за стимулираното, съсредоточено и авторитетно присъединяване на партията в договарянията. Социалистът напомни, че водачът Корнелия Нинова е била определена единствено преди година с гласовете на близо 80% от членовете на Българска социалистическа партия е редно да се чуе и тяхното мнение.

Зафиров съобщи, че за първи път в последните години Българска социалистическа партия има действителен късмет да влезе в ръководство и то не самоцелно, не за министерски постове, а за политики. " В идващите седмица-две би трябвало да концентрираме своите старания не във вътрешнопартийни разправии и то от телевизионните студиа ", сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР