Резултатите от аутопсията на 31-годишната жена Валентина от Варна, убита

...
Резултатите от аутопсията на 31-годишната жена Валентина от Варна, убита
Коментари Харесай

Разкриха подробности за убийството на издирваната варненка

Резултатите от аутопсията на 31-годишната жена Валентина от Варна, убита и заровена в изоставена септична яма в двора на 39-годишния й другар, демонстрират, че тя пребита до гибел с тъп предмет. По тялото има голям брой контузии в региона на гръдния панер, предизвикали увреждане на белите дробове, съобщи на брифинг старши комисар Атанас Михов, шеф на ОДП.

 Обявена за търсене млада жена бе открита убита във Варна (снимки) Виж още

Приятелят й отхвърля да даде показания. Той е задържан и с повдигнато обвиняване, следва прокуратурата да внесе искане за непрекъснато задържане под стража. Има данни, че той е наркозависим, както и подозрения, че тя също е приемала упойващи субстанции.

Още преди изгубването на младата жена, е имало сигнали за домашно принуждение от страна на приятеля й. Била е направена ограничаваща заповед по отношение на него, която самата жертва не е спазвала и се е прибирала при него, разкриха от полицията в града.

От полицията и прокуратурата отхвърлиха детайлности за претекстовете на мъжа да убие приятелката си, както и по какъв начин го е направил.

Утре следва да бъде гледана мярката за неотклонение " задържане под стража " по отношение на мъжа.

31-годишната Валентина бе търсена от приятелките от 1 януари и открита убита и заровена в септична яма в парцела на приятеля й на ул. 16-та в местността " Евксиноград ". Валентина и приятелят ѝ Иво чествали Нова година дружно в къщата на татко му край Варна. След това тя изчезнала. Валентина има две кучета, които също липсват. Майката на младата жена я е оповестила за търсене седмица след 1 януари, когато към този момент е била убита. Още първоначално обвинен за закононарушението е бил приятелят ѝ. В петък криминалистите са разкопали двора на къщата в Евксиноград с лопати. Така попаднали на остаряла септична яма, в която намерили натрупа на Валентина. Септичната яма е остаряла и не се е употребила от доста години. След като заровил натрупа на Валентина, мъжът усърдно покрил дупката с трева. След това набучил и дръвчета, с цел да имитира насаждения. Иво живеел в едноетажната вила с татко си. Съседи описаха пред " 24 часа ", че са виждали и други девойки да вървят на посетители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР