Резултатите ни в предстоящите евроизбори ще бъдат по-добри от всички

...
Резултатите ни в предстоящите евроизбори ще бъдат по-добри от всички
Коментари Харесай

Цветанов: Ще спечелим категорично евроизборите, ще имаме поне 7 евродепутати

" Резултатите ни в идните евроизбори ще бъдат по-добри от всички избори до момента и ГЕРБ ще бъде с най-вече депутати. Очакванията ни са за 7, а за какво не и 8 представители в европарламента ", сподели Цветан Цветанов малко преди започването на регионалната конференция на ГЕРБ в Поморие, написа " 24 часа ".
Цветанов предизвести, че предстояла доста мръсна компроматна война, която щели да водят съперниците против ГЕРБ. Той като че ли е не запомнил абсурда " Апартаментгейт " и към този момент напълно концентриран върху акцията за европейските избори.
Припомняме, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и сътрудниците ѝ приканиха вторият човек в ГЕРБ да бъде подробно разследван за разнородни злоупотреби и в случай че виновността му се потвърди, да напусне политиката.
В нашата листа обаче няма нито един претендент с обвиняване за пране на пари или въобще някакво обвиняване, уточни зам.-председателят на партията на Бойко Борисов, евентуално намеквайки за лидера на евролистата на социалистите Елена Йончева.
Попитан дали му липсва Народното събрание, Цветанов изясни, че в политиката било като в фамилията - правиш отстъпка, с цел да продължиш напред. На въпрос дали въпреки всичко е направил неверна стъпка, той бе сбит, че не е нарушил закона.
" Подадох оставка, само че в границите на 30-годишния преход никой политик не го е правил. Не считам, че непременно би трябвало да бъдеш народен представител или да останеш в изпълнителната власт. Усетих цялостна поддръжка за това, което съм правил до момента в партиен проект. Имал съм по-тежки трудности, които ме вършат по-добре стимулиран ", сподели още Цветанов.
Той напомни, че евролистата на ГЕРБ ще бъде показана на следващия ден в 12 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР