Резултатите ни са по-добри от тези, които получихме в Реформаторския

...
Резултатите ни са по-добри от тези, които получихме в Реформаторския
Коментари Харесай

СДС: Картата на България е синя, трябва да останем единни с ГЕРБ

Резултатите ни са по-добри от тези, които получихме в Реформаторския блок. Това обаче не би трябвало да ни възгордява, да ни кара да работим още повече.

Това разгласи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов по време на Националната работна среща на ГЕРБ, на която бе изработен доклад на отминалите локални избори. "Най-нормалното нещо беше да се коалириаме с ГЕРБ, тъй като имаме общ съперник в лицето на Българска социалистическа партия и сме членове на ЕНП. Не би трябвало да позволяваме Българска социалистическа партия да се връща във властта. След локалните избори картата на България е синя. Успех на всички кметове ", съобщи Христов.



Изказване направи и основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров. "Искам да кажа, че обединението ни с ГЕРБ е осъзната. Тя е разумна. Само с такава коалиция България няма да премине в хаоса с ръководство на Българска социалистическа партия. Всички знаем какво се случва при ръководство на Пламен Орешарски и Румен Гечев. Същото е и в общините. Не би трябвало да позволяваме това да се случва. Нека бъдем единни. Успех на всички кметове ", приключи Лазаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР