Резултатите на Петя Банкова са 170 кг заловен кокаин, 108

...
Резултатите на Петя Банкова са 170 кг заловен кокаин, 108
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Виждаме прекрасни резултати в Агенция Митници, службите не помагат

Резултатите на Петя Банкова са 170 кг хванат кокаин, 108 кг хваната трева, храброст да смени основни шефове на знакови ГКПП-та. Резултатите, които тази дама има са прелестни. Виждаме, че се залавят рекордни количества наркотоици, вършат се промени, само че службите вместо да оказват помощ на Агенция Митница вършат акции и арести. Това съобщи Венко Сабрутев от Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.

„ Тази дама през днешния ден трябваше да има среща с австрийските служби, с цел да може да договорим австрийски митничари да пазят българската граница. Тези опиати бяха хванати по австрийски сигнали. Защо службите не оказват помощ на Митниците? ”, пита се политикът.

Сабрутев напомни друга акция на службите: „ По време на изборите, службите с помощта на един недействителен отчет съумяха да саботират изборния развой и ние да не можем да гласуваме. Благодарение на тези дейности 500 000 бюлетини се оказаха невалидни. Часове след акцията няма обществена информация ”.

„ Парламентарната комисия, която през днешния ден бе основана би трябвало да отговори на основния въпрос къде е пътната карта за „ Турски поток ”. Истината е, че става въпрос за стратегически документ за развиването на газовата инфраструктура в България, с който страната ни не разполага. Благодарение на него е осъществена голяма капиталова стратегия. Строежът на „ Турски поток ” е нанесъл големи финансови вреди за страната ни. Има подозрения, че при построяването му има тежки нарушавания на Закона за държавните поръчки ”, сподели още Венко Сабрутев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР