Резултатите на ГЕРБ са отлични. 1499 местни депутати на ГЕРБ

...
Резултатите на ГЕРБ са отлични. 1499 местни депутати на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко: Не се ядосвам хич. Най-добрият начин да си върнем София е като я загубим

Резултатите на ГЕРБ са отлични. 1499 локални депутати на ГЕРБ против 396 на ПП-ДБ. Дори Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи има повече от " Промяната " в страната. Когато ние печелехме изборите в София, беше с над 200 000 гласа, това е вълна. За Фандъкова гласоподаваха 247 000. Сега Политическа партия и Демократична България имат 119 хиляди, това е на половина. Най-добрият метод да си върнем София е, като я загубим. Такава ниска изборна интензивност! 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. Преди изказването си той се срещна с главните лица в локалната коалиция " Съединени за Пловдив ", с които се разбра да поддържат претендента за кмет на партията Костадин Димитров на балотажа против Ивайло Старибратов от ПП-ДБ.

" Те в половината градове като Русе, Плевен, Сливен, Габрово, Севлиево даже не са на балотаж, а са трети или четвърти. Вие чухте ли някой от Политическа партия и Демократична България да поддържат претендентите на ГЕРБ? Нека нашите гласоподаватели, откакто нямаме общо решение двете партии за страната, да си гласуват по съвест ", сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и резултатите в столицата. " Аз персонално не се нервирам никак, това са 18 години, в които управлявахме София. Видяхме какво вършат в страната - 3 години безпорядък, обедняване, задлъжняване. Вече не е неверно да си от Държавна сигурност и да си тормозил хора ", сподели още Борисов.

Дори Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат повече от Политическа партия страната. Когато печелехме в София, печелехме над 200 000 гласа, 247 000 гласа пристигна Фандъкова - това е вълна, утвърждение. Сега Политическа партия и Демократична България имат дружно двете партии 119 хиляди.Наполовината на това, което ние печелехме, когато сме се явявали, сподели Борисов.    

3 години се водеше целенасочена офанзива против ГЕРБ и Фандъкова. Най-добрият начинт да си върнем София е като я загубим. Ще я спасим от спасителите. Познавам тия хора, те не можгат да работят, те са мързеливи, съобщи Борисов.  

Преди локалните избори споделих, че главната цел на ГЕРБ е да бъдат първа политическа мощ. Това услужливо не желаете до го коментирате. Силата на една партия е цялата страна. Кандидатите за кметове наГЕРБ и подкрепени от нас на първи тур печелят 95 общини, съобщи Борисов. От тях 7 са регионални градове, означи той. 71 общини претендент за кметове на ГЕРБ и подкрепяни отиват на балотаж, отби журналистическата офанзива за неприятен резултат в София на локалния избор.

1500 локални депутати имаме в страната. ПП-ДБ - 273 184, 537 000 за нас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР