Резултати от Зонално състезание от Републиканския преглед по стрелба с

...
Резултати от Зонално състезание от Републиканския преглед по стрелба с
Коментари Харесай

Жените от МВР - Русе се отличиха като най-добри в стрелбата с пистолет

Резултати от Зонално съревнование от Републиканския обзор по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи - Русе

Зонално съревнование от Републиканския обзор по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи се организира през днешния ден в Русе.

Спортното събитие започва с публично разкриване, на което участва шефът на ОДМВР – Русе ст.комисар Мирослав Дамянов.

Участваха 12 тима, състоящи се от чиновници на Министерство на вътрешните работи от разнообразни структурни звена на ведомството, от районите Русе, Разград и Силистра. Проведен бе обстоен инструктаж и чоп за поредността за явяване на тимовете, след което и самата спортна стратегия.

Състезанието се организира в един ден, по правилник, направен от „ Център за бойна подготовка и спорт “ при АМВР. Изпълняват се характерни извършения, в друга форма и състав на тимовете, като се правят оценка за време, акуратност на стрелбата и вярно осъществяване.

Зоналното съревнование в Русе се осъществя в осъществяване на одобрения състезателен календар за 2022 година на Спортна асоциация – Министерство на вътрешните работи и на съображение „ Вътрешни правила за реда за образуване и осъществяване на подготвителна и спортна активност на чиновниците от Министерство на вътрешните работи.

КЛАСИРАНЕ:

Жени – самостоятелно

Първо място – Людмила Пенева / ОДМВР – Русе

Второ място – Венета Сорева / ОДМВР - Русе

Трето място – Кристина Коева / ОДМВР - Разград

Мъже – самостоятелно

Първо място – Красимир Янев / ОДМВР – Силистра

Второ място – Даниел Костадинов / ОДМВР – Силистра

Трето място – Мартин Стойчев / ОДМВР - Русе

В отборното класиране при мъжете наградата взе тим на ОДМВР – Силистра в състав – Красимир Янев, Стоян Савов, а при дамите тим на ОДМВР – Русе в състав Людмила Пенева, Венета Сорева.

Наградите на спечелилите, купи, медали и грамоти, връчи старши комисар Мирослав Дамянов, шеф на ОДМВР - Русе.

*** *** *** *** ***

Състезанията по пукотевица с револвер са проведена активност за рационализиране и затвърждаване на характерни знания, умения и повишение равнището на психическа резистентност на чиновниците. В надпреварите се извършват техники, усвоени и усъвършенствани в процеса на образование в стрелкова подготовка.

Републиканският обзор по пукотевица с револвер е неразделна част от професионалното образование по стрелкова подготовка в Министерство на вътрешните работи, както и част от Спортния календар на Министерство на вътрешните работи за 2021 година.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР