Резултатът от абсурдното координирано хулене на България в/пред институции на

...
Резултатът от абсурдното координирано хулене на България в/пред институции на
Коментари Харесай

Виктор Димчев показа как хулещите България в Брюксел сами си вкараха автогол

Резултатът от неуместното координирано злословене на България в/пред институции на Европейски Съюз е, че Българска социалистическа партия Хасково смъкна доверието си от своя евродепутат Елена Йончева, а ЕНП де факто смъкна доверието си от зеления евродепутат Радан Кънев. Това написа във "Фейсбук " фотографът Виктор Димчев, който от началото на митингите в София брои недоволните жители на площада.

В добавка пред Екологичен потенциал стачкуваха притежател на уебсайт за подправени вести с маломерна група политически представители, на заплата или грант, в името на нещо, което всички схващат колкото футбола и интернационалните каузи.

А едно време се смеехме на Фараж, Пучдемон, Льо Пен, Бареков и сходните.

На фона на този гибелен изблик на псевдопатриотарщина стотината души в центъра на София всяка вечер от 10-те разнородни политически партии, които курират митингите, наподобяват като значимо и съответно събитие.

За похлупак, гласуването в зала няма да мине. Брюкселски трикове.

Резултатът от неуместното координирано злословене на България в/пред институции на Европейски Съюз е, че Българска социалистическа партия Хасково смъкна доверието си от...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР