Резултатът на ПП-ДБ в Пловдив е приличен. Винаги съм твърдял,

...
Резултатът на ПП-ДБ в Пловдив е приличен. Винаги съм твърдял,
Коментари Харесай

Манол Пейков: Резултатът на ПП-ДБ в Пловдив е приличен

Резултатът на ПП-ДБ в Пловдив е порядъчен. Винаги съм твърдял, че демокрацията е муден развой. Това съобщи за Дарик депутатът от " " - " ", общественик и издател Манол Пейков, който е от града на тепетата. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1027
Пейков не скри факторите, довели до загубата на кметското място в Пловдив на претендента на обединяването проф. Ивайло Старибратов, само че посочи и успехите на ПП-ДБ в два от регионите на града - " Западен " и " Северен ", уточни и солидния брой от 10 съветници, с които ще разполага партийното обединяване в новия Общински съвет на града.

" Явно Костадин Димитров си е свърши добре работата в регион " Тракия ". Той спечели въпреки непопулярността, изключително в последните 4 години, на неговата партия в Пловдив ", съобщи депутатът. 

Другият значим фактор за резултите във втория град по величина е дребното време за акция на ПП-ДБ, взимането на решения в последния миг и умората на хората от поредицата избори в последните две години, уточни още той.

На въпроса дали ако той беше претендентът на ПП-ДБ за кмет на Пловдив, резултатът щеше да е различен, издателят съобщи, че очевидно не е съумял да убеди сътрудниците си, че е най-хубавият за този пост.

" Аз пребивавам в Пловдив от 53 години, с дребни изключения, и вероятността да съм тук и след четири години е почти 100% ", акцентира Пейков.

Той съобщи още, че представянето на ПП-ДБ в страната е солидно, само че в партийното обединяване би трябвало наложително да се вземат поучения и би трябвало да се създадат съществени разбори.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР