Резултатът на БСП в София беше добър и те го

...
Резултатът на БСП в София беше добър и те го
Коментари Харесай

Нинова за общинските съветници на БСП в София: Занулиха резултата ни за 4 часа и 4 комисии

Резултатът на Българска социалистическа партия в София беше добър и те го занулиха за 4 часа и 4 комисии, подлага на критика дейностите на алените общински съветници в столицата водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

 

Тя бе посетител в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Запитана какъв брой още битки може да понесе в Българска социалистическа партия, Нинова напомни своята тирада от конгреса, когато оглави партията: " Когато ме избраха за ръководител през 2016 година съм споделила, че желая да променим България, да я почистим, само че би трябвало да стартираме от себе си - да почистим задкулисието в Българска социалистическа партия. Всички следващи борби са породени от това. "

 

Според нея общинските съветници на Българска социалистическа партия в София са създали " двоен лупинг във връзка с достойство, морал и правила ". И напомни, че алените общинари са дали своят вот дружно с тези, които са нарязали Паметника на Съветската войска.

 

" Хората в София не те избраха, с цел да възстановиш Борисов в София ", продължи с рецензиите тя.

 

" Оправданието, че би трябвало да отпушим Общинския съвет не важи. Защо предаваш тези, на които даде обещание, че ще пазиш историята? Защо излъгахте, че ще борите модела Борисов - Фандъкова в София и следобеда направихте коалиция с тях. Това е моралният въпрос. Искам да го обяснят на хората, които ни поддържаха ", продължи Корнелия Нинова.

" Един човек сподели, че бащите и дядовците им ще се извърнат в гроба от решенията им ", посочи тя.

 

Запитана дали ще изключи от Българска социалистическа партия алените съветници в София, тя напомни, че този въпрос се взема решение от Националния съвет. Засега те са със свалено доверие и " съставляват само себе си ". " Ние не желаеме това леке да се лепи на нас и смъкваме доверието си от тези лица ", уточни Корнелия Нинова.

" Има правила и в политиката, с изключение на морала и достолепието. Лепят ми ги на мен, че Нинова ги изключва. В нашата партия Нинова не може да направи нищо без Национален съвет ", сподели още тя.

 

Лидерът на социалистите разкри, че тече доста тежък развой в Българска социалистическа партия за нов честен образ на партията.

 

Цялата им правосъдна промяна е абсолючен неуспех. Освен юридическа неначетеност, към този момент прозира и политическо отвращение да се оправят с този проблем, сподели по адрес на ръководещото болшинство Корнелия Нинова.

 

" Не съм оптимист. Стъпвам на обстоятелства. Висшият правосъден съвет (ВСС) е същият, както и преди. Тези хора знаеха за тефтерчето, Пепи Еврото и евентуално са имали информация по този случай. Инспекторатът е същият. Комисията КПКОНПИ не проработи, т.е. институциите са същите, както по времето, когато тези неща са се случили. Защо мислите, че в този момент ще има смяна. Прокурори и съдии ще понесат отговорност, само че същинските създатели на това правораздаване ще си остане същото ", сподели Нинова във връзка на парламентарната анкетна комисия по случая " Нотариуса ".

 

Затова водачът на БСП е скептична, че ще излезе нещо и от следствието по " Нотариуса " и от парламентарната комисия, основана по този скандал.

Много постоянно някой от комисиите се използат за рекет, за изнудване, уточни тя.

 

И заключи: " Мнозинството не може да направи правосъдна промяна като хората! "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР