Резултатът на БСП трябва да се вдигне на изборите заради

...
Резултатът на БСП трябва да се вдигне на изборите заради
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Приеха се 10 законопроекта на БСП, сред които еднократната помощ за деца, безплатните учебници и минималната работна заплата

" Резултатът на Българска социалистическа партия би трябвало да се вдигне на изборите поради всичко, което направи в този парламент ". Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в " Денят стартира " по Българска национална телевизия и уточни: " Еднократната помощ за деца от 1-ви до 4-ти клас от 300 лева, безвъзмездни учебници до 12-ти клас, минималната работна заплата да стане 50% от междинната. За този къс парламент има 10 признати законопроекта на Българска социалистическа партия, 7 от които са на второ четене. И всичко това на фона на хаоса, който беше. Българска социалистическа партия постоянно се е борила за българите на първо място. "
По неговите думи не може да се причислява неуспеха за несъставяне на постоянно държавно управление на Българска социалистическа партия, защото първата и втората политическа мощ също не са съумели. " Те даже не надскочиха личното си его да приказват с всички, а когато бяха поканени от нас на такива диалози, отхвърлиха. Те пратиха България на избори ", акцентира Ченчев. 
Според депутата от " Българска социалистическа партия за България " България към този момент има крещяща потребност от постоянен кабинет, който да изведе страната от рецесиите. Той изясни, че кметовете са обезпокоени, тъй като към момента няма бюджет и това го усещат най-вече общините, защото средствата от предходния не стигат. 
" В региона на културата ситуацията също е трагично - няма пари нито за читалища, нито за музеи, нито за театрални изкуства. Всичките сълсовия са извънредно обезпокоени ", сподели още Ченчев.
Социалистът бе безапелационен, че поради всичко това служебният кабинет е трябвало да внесе бюджет за 2023 година   " Изправиха страната против българите. Държавата е тази, която би трябвало да взема решение проблемите на българите, което обаче не се случва все още ", акцентира Иван Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР