Резултатът е като след ядрените удари върху Хирошима и Нагасаки

...
Резултатът е като след ядрените удари върху Хирошима и Нагасаки
Коментари Харесай

За ”него” има само два пътя: при санитарите или при надзирателите

Резултатът е като след нуклеарните удари върху Хирошима и Нагасаки – последици за десетилетия напред.

Новите фотоси от спалнята на Бойко Борисов в резиденция „ Бояна “ приказват за скрита и охранявана от спецслужбите вакханалия, почтена за извратения мозък на Калигула. С дребната разлика, че римляните са търпяли оня вманиачен към 3 години, до момента в който се появи преторианския префект Касий Херея да завърши позора, а нашият нахалник ни се катери по главите към този момент 12 години…

Това не е предизборна офанзива против ГЕРБ, а израз на отвращението, което провокира водачът на една партия. Защо мислите не мина госпожа Меркел през България, с цел да се сбогува с него, а отиде в Гърция и Турция? Сами си отговорете, не е мъчно...

И в случай че Борисов е деформиран от разлагането на човешките полезности в него, какво опрощение имат тези, които го бранят като че ли е най-милото им на света? Нима зависимостите, с които ги държи са по-силни от последния, аварийния ентусиазъм да запазиш късче достолепие?

Невероятно. Страшно. Гротескно. Никой зложелател, върлувал из земите ни, не е подлагал българите на такова оскърбление и непочтеност.

Ние му дадохме властта, ние би трябвало да я отнемем.

***

Последният анекдот във връзка новата фотосесия с пачките евро и телосложението му на следващата Мата Хари: „ България още не е приела еврото, само че нищо сходно не можем да кажем за Бойко.

Гешев?

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР