Резултат от тези избори ще са пак избори, те няма

...
Резултат от тези избори ще са пак избори, те няма
Коментари Харесай

Резултат от тези избори ще са пак избори

Резултат от тези избори ще са отново избори, те няма да донесат непоклатимост, тъй като разпокъсаността в Народното събрание няма да успее да сформира държавно управление. Това сподели журналистът Иван Гарелов.

„ Дори доста дребни участници изобщо няма да вземат участие и се отхвърлиха в последния миг от конкуренцията, тъй като се вършат дребни сметки. „ Продължаваме промяната “ държат на това - те желаят да се опитат, тъй като откакто паднаха от власт, те възвърнаха част от по този начин доверието или по-скоро благосклонността на младежите. Оказа се, че без значение от доста грубите фалове, които те вършиха и неточности, въпреки всичко те се общопризнат от младото потомство като единствената мощ, която ги съставлява “, счита Гарелов.

Той вижда и Българска социалистическа партия като партия в преференциална позиция, тъй като по време на служебното държавно управление е била в ролята на поддръжник на обединението.

" Българска социалистическа партия и Нинова действаха в държавното управление – завоюваха престиж, който бяха изгубили от дълго време и в този момент имат визия на съвременна партия ", добави Гарелов.

Според него „ Демократична България “ е по-скоро губеща от тази липса на съюз, който понесе негатив от взаимното ръководство на леви и десни политически обединения, осведоми bTV.

Гарелов разяснява и кончината на Михаил Горбачов.

„ Смъртта не избра точния човек. Това бележи обаче краят на това, което беше постигнал - мирът в света няма своята упора, която той сътвори със своите дейности. Любопитно е по какъв начин в Русия управляващите ще се отнеса към неговата гибел. Вероятно няма да бъде оказано доста огромно почитание. Това проличава от изявленията на Путин. Има дребен късмет, в случай че има интернационално заравяне “, разяснява журналистът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР