Резултат от 30:0 бе записан в кръга на областната група

...
Резултат от 30:0 бе записан в кръга на областната група
Коментари Харесай

Футболен мач в България завърши 30:0

Резултат от 30:0 бе записан в кръга на регионалната група на Монтана (четвърто равнище във футбола). С толкоз " Дунав " (Лом) разгроми " Партизан " (Доктор Йосифово).

Осем попадения осъществя Николай Николов, а Пиер Пиеров и Мирослав Якимов вкараха по седем. Валентин Николов се отличи с хеттрик, с два гола се регистрира Боби Симеонов, а с по един - Денислав Господинов, Сергей Георгиев и Богомил Василев.

В групата " Дунав " и " Искър 23 " (Николово) са с по 7 победи, без да са изгубили точка. " Партизан " е финален със седем следващи загуби и голова разлика от 1:81. Единственият си гол отборът е вкарал на " Ботев " (Кобиляк) в първия кръг при провалянето с 1:5.

Това не е единственият двуцифрен резултат в групата от началото на сезона. Ломчанлии разгромяват " Дунав Цибър " (Долни Цибър) във втория кръг. В петия вършат 12:0 против " Липен " (Липен), " Партизан " пада с 0:11 от " Дунав Цибър " в шестия, като три от головете са служебни, а в идващия си мач губят с 0:13 от " Ком " (Берковица).

В тази област някои от изключените тимове от БФС, след които и много известни като " Кариана " (Ерден) и " Бойчиновци " си имат настрана състезание, наречено Лига Монтана. В него има 7 тима, а в регионалната група са 10.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР