Резолюцията срещу България (Инициативата "Кънев - Йончева") е приета. Петното

...
Резолюцията срещу България (Инициативата "Кънев - Йончева") е приета. Петното
Коментари Харесай

Александър Йорданов за резолюцията: В ЕП се реализира ляво-либерален комплот срещу България

Резолюцията против България (Инициативата "Кънев - Йончева ") е призната. Петното върху България е реалност.

Това написа на персоналната си страница във Facebook евродепутатът Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен във връзка признатата преди минути в Европарламента резолюция за положението на правовата страна в България. Ето какво още показа той:

"За инициираната от Радан Кънев - "Демократична България " и Елена Йончева - Българска социалистическа партия, Резолюция за Върховенството на закона в България са дали своят вот 358 евродепутати, а срещу сме били 277. Други 56 евродепутати са се въздържали. Резултатът демонстрира, че на практика Европарламентът е надалеч от единно мнение против нашата страна. Разликата сред гласувалите за резолюцията и тези, които са били срещу и въздържали се е единствено 25 гласа. Но е реалност, че те бяха задоволителни, с цел да се одобри един срамен документ.

Практически в Народното събрание се осъществя ляво-либерален комплот против нашата страна. Левите за следващ път сложиха своите партийни ползи и цели над здравия разсъдък, професионалната обективност и морала. Резолюцията бе утвърдена от социалисти, зелени, либерали и комунисти плюс нейният основател от ДСБ Радан Кънев.

Тепърва у нас тя ще се разяснява. Моят пръв коментар е, че Европейският парламент одобри една необективна резолюция, Тя няма наложителен темперамент, само че даже и да имаше подобен, персонално аз ще я хвърля в кошчето за отпадък. Защото тя в действителност е отпадък. В нея клеветата и лъжата са първи приятелки.

Ясно е от резултатите на гласуването, че в Европарламента България има другари само в групите на Европейската национална партия и Европейските консерватори и реформисти. Това също е поучително, изключително като се знае, че до парламентарните избори у нас остават единствено няколко месеца. Те, както е известно, ще бъдат през март,

Лош ден за България в Европейския парламент! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР