Резолюцията на ЕП няма правен и експертен смисъл, тя е

...
Резолюцията на ЕП няма правен и експертен смисъл, тя е
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Резолюцията на ЕП е просто мнение на група хора и няма правен смисъл

Резолюцията на Екологичен потенциал няма юридически и експертен смисъл, тя е просто мнение на група хора.

Това сподели президентът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов в предаването "Офанзива по Канал 3.

"Това, което става в този момент, е все едно Иван Костов да направи политически демарж с Жан Виденов. Стълбовете на визия за върховенството на закона след ляво-либералите са Истанбулската спогодба, гей-браковете и приема на бежанци ", безапелационен беше синдикалният водач.

По отношение на пенсиите Манолов сподели, че месечните заплащания по 50 лв. за всички не е верен метод и като цяло не харесва методът на едро. Прилича му на предизборно разпределяне, само че и разказът за действието на тези 50 лв. против коронакризата също е правилен. Димитър Манолов отсече, че пенсията не може да се подвига без да се вдигне оптималния застрахователен приход. Тези две граници са функционалност една от друга. Мнението му е, че би трябвало да се анулира налога върху минималната работна заплата.

Той изрази мнение, че е прекомерно допустимо постъпленията от Данък добавена стойност на чиста база да са нараснали. Това може да е тъй като при 9% налог е по-евтино да си платиш налога, в сравнение с да го укриеш. "Когато потреблението минава по канали по които не можеш да криеш Данък добавена стойност, тогава е обикновено да се покачат и приходите. "

Според синдикалния водач подоиходният аршин при майките не би трябвало да бъде напълно анулиран. "Има майки, които същински нямат потребност от тези 40 или 80 лв.. Трябва да бъде съществено уголемен кръга на получаващите, само че не и всички. "

"Средствата от 60/40 трябваше да постъпват непосредствено при работещите, само че не ни послушаха. Въпреки всички рецензии и дефекти, мярката избави 300 000 места ", приключи Манолов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР