Резолюцията може да се променя по време на работа, като

...
Резолюцията може да се променя по време на работа, като
Коментари Харесай

Genesis Krypton 110 – достъпна и зрелищна геймърска мишка

Резолюцията може да се трансформира по време на работа, като за четирите равнища има друга подсветка, която прозира през няколко транспарантни „ звезди ”

Genesis Krypton 110 е комфортна и атрактивна мишка, проектирана да посрещне интензивното и дълготрайно кликане в всекидневието на запаления геймър
(снимки: Мария Малцева / TechNews.bg)

Компютърните игри несъмнено са наслаждение за милиони хора по света, само че също по този начин съставляват тестване за стратегическото мислене, предвидливостта, наблюдателността и, несъмнено, рефлексите. Предизвикателство са и за устройствата, посредством които се играе.

Genesis Krypton 110 е налична и комфортна гейминг-мишка, проектирана да посрещне интензивното и дълготрайно кликане в всекидневието на запаления геймър. Тя има оптичен датчик A702 с резолюция до 2400 dpi, с цел да обезпечи безспорна точност и скорост по време на игра.



Krypton 110 е ергономична мишка, с две комфортно извити страници за отличен захват, тъй че ляга елементарно и крепко във всяка ръка. Има 6 бутона и гумирана горна повърхнина, с цел да не се изплъзне от ръката при никакви условия.

Резолюцията може да се трансформира по време на работа, като за четирите равнища на разграничителна дарба има друга подсветка – розова за 800 dpi, алена за 1200 dpi, лилава при 1600 dpi или синя за 2400 dpi. По този метод мишката наподобява много зрелищно, не на последно място и тъй като светлината прозира през няколко транспарантни „ звезди ” в дизайна на повърхността на устройството.

Производителят подсигурява 5 милиона клика, тъй че с Krypton 110 ще имате доста часове за игра. Както може да се чака, мишката е plug&play, т.е. не се нуждае от какъвто и да е инсталационен програмен продукт. Работи под всевъзможни операционни системи, включително Windows, Mac и Linux.

За да се играе удобно с мишката, тя се предлага в комплект с поставка Carbon 500 M Fire. Тя е супер-тънка – 2,5 мм, с гладка и фина текстилна текстура, с цел да подсигурява точност на следенето на придвижването. В резултат, мишката се плъзга без изпитание и без трептене. Гумираната долна повърхнина прилепва крепко към съответната маса или бюро.

Самият текстил е обработен по този начин, че да не се протрива на местата на най-интензивното търкане. Освен това подложката е водоустойчива. Има размери 25х30 см.

Заедно, Genesis Krypton 110 и Genesis Carbon 500 M Fire дават обещание прелестно и всепоглъщащо потапяне в света на обичаните игри. Двата продукта са налични за покупки в комерсиалната мрежа в страната на налични цени – комплектът коства към 30 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР