Резилът с прекомерно обработваните снимки на фолкдивата Андреа и първата

...
Резилът с прекомерно обработваните снимки на фолкдивата Андреа и първата
Коментари Харесай

Канадка показа истинските лица на Андреа и Валериева

Резилът с прекалено обработваните фотоси на фолкдивата Андреа и първата й приятелка Моника Валериева стигна чак до Канада. Топвлогърката от Торонто и фотограф с над 10-годишна процедура Шарлот Добре включи родните силиконки в позорна ранглиста в персоналния си канал в обществените мрежи за най-абсурдно фалшифицирани фотоси. Наред с обществени персони от целия свят, които се изкушават да "пипват " фотосите си, Андреа и Моника попадат в смехотворната ранглиста за фалшименто фрагменти в обществените мрежи.



"Всичко, което декларирам в това видео, е мое мнение, само че като умел фотограф с 10-годишна работа не споделям мненията си, без да имам знанията, които да ги поддържат ", споделя Шарлот. Канадската звезда съумява да открие и същинска фотография на фолкдивата, която първа се появява даже в самото начало на видеото за измамници в обществените мрежи. И наставя обработената до неразбираемост и стругована като модел на Аушвиц певица с надалеч не по този начин рафинираната й същинска визия. "Тази... ооо, тук има огрооомна разлика, доста огромна разлика. Даже не знам дали е известна, даже не знам коя е, само че в случай че очевидно е обществена персона, все в миналото ще я наобиколят почитатели, нали по този начин? Е по какъв начин тогава ще я разпознаят онлайн след такива обработени фрагменти ", смее се на Андреа топвлогърката.



Видеото с Моника и Андреа е гледано от близо 162 хиляди души от целия свят, а самата Шарлот, която има над 230 хиляди почитатели в обществената мрежа, не пропуща да разяснява и визията на силиконката Валериева. Моника, която е показана по едно и също време с фрагменти, които е обработила хубавичко в обществените мрежи, с колаж от фрагменти от телевизионно предаване. "Тук има фрагменти от нейния профил и такива от несъмнено някакво риалити-шоу, постоянно звездите от такива излъчвания обработват прекалено фотосите си. И да, ето и тук - това не наподобява като да е еднакъв човек. Нищо неприятно няма във визията й и по какъв начин в действителност наподобява, само че изрично онлайн не е това, което демонстрира в обществените мрежи ", посича Шарлот плеймейтката.„

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР