резидентът Доналд Тръмп още не е на ясен път към

...
резидентът Доналд Тръмп още не е на ясен път към
Коментари Харесай

Ройтерс: Следващите 48 часа ще са критични за лечението на Тръмп

резидентът Доналд Тръмп още не е на явен път към възобновяване от КОВИД-19 и някои от виталните му индикатори през последните 24 часа са били доста притеснителни, съобщи пред публицисти лице, осведомено със обстановката, съобщи Ройтерс.

Според източника, настоял за анонимност, идващите 48 часа ще са сериозни от позиция на лекуването на Тръмп. Оценката се разминава с тази на лекаря на Тръмп на днешния брифинг, отбелязва Ройтерс.

The next 48 hours will be critical for Trump as he fights Covid-19, a source familiar with the President's health tells reporters
— CNN Breaking News (@cnnbrk)
Президентът Доналд Тръмп се усеща доста добре и не е имал температура през последните 24 часа, съобщи на специфичен брифинг по-рано през днешния ден лекарят на Белия дом Шон Конли и добави, че е извънредно удовлетворен от напредъка на Тръмп.

По думите му президентът няма затруднено дишане. Той е следен деликатно за затруднения, само че не е на О2.

Според лекуващия екип Тръмп е попитал за хидроксихлорокин, само че не го лекуват с него. Планирано е петдневно лекуване с ремдесивир.

Самият Тръмп споделил на лекарите, че се усеща в положение да напусне клиниката още през днешния ден. Д-р Конли обаче посочи, че не може да уточни период за изписването на Тръмп от болничното заведение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР