Резервният страж Андрий Лунин се превърна в главно действащо лице

...
Резервният страж Андрий Лунин се превърна в главно действащо лице
Коментари Харесай

Неочакван герой за Реал Мадрид срещу слабак

Резервният пазач Андрий Лунин се трансформира в основно настоящо лице в мача на против от предпоследния кръг на, приключил 1:1. 23-годишният украинец отрази дузпа и още куп положения, с което избави първенците от проваляне на терена на “жълтата подводница ”.

Мариано Диас вкара за гостите след единствено пет минути след удивителен пробив на Родриго, само че още преди почивката Кадис изравни посредством Рубен Собрино (37’).

След почивката Лунин беше съвършен, като в 61-вата минута отрази углавен удар, изпълнен от Алваро Негредо.

И този път наставникът на Реал Анчелоти се беше отказал от значими играчи като,, и, които даже не бяха в групата. Италианецът направи рокади в отбрана, като действаше отдясно, мина на левия бек, а играеше в центъра дружно с. Милитао обаче се оказа слабото място, тъй като позволи неточност при гола на, а по-късно не беше на равнище и при обстановката, довела до дузпата.

През второто полувреме в игра се появи Еден Азар, а дебют за столичани направи и 21-годишният нападател от дубъла Хуан Латаса.

Кадис се бори за оцеляването си, като в последния кръг ще гостува на далия прошка се с мястото си в елита довечера Алавес.
 Кадис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР