Резервите Коди Гакпо и Дарвин Нунез влязоха от пейката, за

...
Резервите Коди Гакпо и Дарвин Нунез влязоха от пейката, за
Коментари Харесай

Коди Гакпо овладя обрата през второто полувреме, докато Ливърпул печели предимство пред Фулъм

Резервите Коди Гакпо и Дарвин Нунез влязоха от пейката, с цел да оказват помощ за обрата на първия полуфинален мач на Ливърпул от Карабао Къп вкъщи против Фулъм и подсигуряваха, че ще вземат водят с 2-1 на Крейвън Котидж.

Двойката беше показана при започване на второто полувреме, като домакините изоставаха до гол на Уилиан в 19-ата минута след неточност на Върджил ван Дайк.

Ливърпул се бореха за креативност без контузения Трент Александър-Арнолд – който оказа помощ за превръщането на преднината на Фулъм с 3-2 в победа на Червените с 4-3 в срещата от Висшата лига предишния месец – само че както в Арсенал за ФА Къп през уикенда, измененията на Юрген Клоп се трансформираха играта.

Нунес добави директност, която липсваше, до момента в който Гакпо донесе самообладание и надзор на халфовата линия Райън Грейвенберч, преди да бъде сменен от негов съотборник в Холандия.

И двойката комбинираха, с цел да вкара Гакпо в 71-та минута, единствено три минути след отразения изравнителен гол на Къртис Джоунс.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР