Резервист от армията на САЩ се издирва за убийство, след

...
Резервист от армията на САЩ се издирва за убийство, след
Коментари Харесай

Издадена е заповед за арест на заподозрян в масовата стрелба в Люистън, Мейн

Резервист от армията на Съединени американски щати се търси за ликвидиране, откакто 18 души бяха убити и 13 други ранени при всеобща пукотевица в Люистън, Мейн.

Полицията сподели, че е издала заповед за арест на Робърт Кард по осем обвинявания в ликвидиране след нападението.

" Става дума за осем обвинявания, тъй като 10 души не са разпознати ", сподели полковник Уилям Рос от полицията в Мейн.

Очакват се спомагателни такси. Заподозреният е на независимост и се счита за " въоръжен и рисков ", сподели полк. Рос.

Стрелбата е почнала в зала за боулинг в дребното градче малко преди 19 часа:00 локално време (23:00 GMT), сподели полковникът от полицията. Една жена и шестима мъже са убити от " очевидни огнестрелни рани ".

Твърди се, че по-късно обвиненият се е преместил в близкия ресторант, където съгласно полицията осем мъже са били убити и убити. Шестнадесет души са трансферирани в локални лечебни заведения и трима са умряли до момента.

Властите отхвърлиха да разясняват възрастта или други детайлности за жертвите, до момента в който фамилиите и околните не имат опция да ги разпознават и да се свържат още веднъж с ранените.

Жителите на Луистън и три близки града остават под уведомление за подслон. Училищата, както и локалните магазини и магазини са затворени.

Актуализации онлайн за издирването на обвинен

Губернаторът на Мейн Джанет Милс го назова „ черен ден “ за нейния щат и даде обещание „ да потърсят цялостна правдивост за жертвите и техните фамилии “.

ФБР и други федерални правоприлагащи организации на Съединени американски щати оказват помощ на локалната и щатската полиция в преследването. Съседните щати също дават запаси и остават бдителни, защото обвиненият може да е пътувал през държавните граници.

Щатската полиция на Мейн сподели в бюлетин, че обвиненият неотдавна е съобщил за психологични проблеми, „ включващи чуване на гласове и закани за пукотевица по военна апаратура в южен Мейн “.

Съобщава се, че е бил признат в лечебно заведение за психологично здраве през лятото.

Мейн полицията отхвърли по-ранни известия, че той е бил инструктор по огнестрелно оръжие, като сподели, че " няма индикации, че е посещавал предварителни курсове по оръжие ".

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР