Резервата Никлас Фюлкруг съсипа Аугсбург с два гола в края

...
Резервата Никлас Фюлкруг съсипа Аугсбург с два гола в края
Коментари Харесай

Резерва на Хановер съсипа Аугсбург с два гола в края

Резервата Никлас Фюлкруг унищожи Аугсбург с два гола в края и донесе успеха на Хановер 96 с 2:1 против баварците в мач от 9-ия кръг на немската Бундеслига.

Михаел Грегорич даде задатък на домакините от Аугсбург в резултата в 33-ата минута с изстрел отвън наказателното поле, при който топката се отклони от тялото на състезател на Хановер и трансферира безпомощния пазач Филип Тшаунер.

В края на мача обаче гостите съумяха да извърнат напълно нещата в своя изгода. Това стана факт след влизането в гира на Никлас Фюлкруг, който първо зиравни с удар от близко в 76-ата минута, а в 89-ата донесе трите точки на Хановер. След избита от бранител на гостите топка състезател на Хановер бе изтърван от отбраната на Аугсбург и изведе в доста добра позиция Фюлкруг в наказателното поле на баварците и 24-годишният нападател изпрати топката в долния ляв ъгъл на Марвин Хитц.

Този мач постави завършек на серията на Хановер от 4 следващи срещи без победа, като в предходните си два дуела отборът позволи провали. Хановер е с 15 точки на шестата позиция в класирането, до момента в който Аугсбург е 10-и с 12 точки.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 9 кръг, събота 21 октомври  Аугсбург 1:2краен резулат  Хановер 96
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР