Рейтингът на американския президент Доналд Тръмп се повиши леко, според

...
Рейтингът на американския президент Доналд Тръмп се повиши леко, според
Коментари Харесай

Рейтингът на Тръмп се покачва

Рейтингът на американския президент Доналд Тръмп се увеличи леко, съгласно две допитвания , оповестени наскоро. Това повишаване може да се дължи на положителното положение на стопанската система на Съединени американски щати , съобщи Франс прес.

Рейтингът на Тръмп се повишил от 35 % на 42 % в интервала февруари-март , съгласно месечно допитване, направено за Си Ен Ен и съгласно още едно изследване на Асошиейтед прес и Центъра за проучване на публичните въпроси.
 Доналд Тръмп БГНЕС

Управлението на стопанската система си остава " мощна точка " за милиардера , съгласно американците. Все повече от тях утвърждават дейностите му в тази област (48 процента), демонстрира допитването на Си Ен Ен. Според него американците, които не утвърждават дейностите на Тръмп в икономическата сфера са 45 %.

Голямата данъчна промяна, предвиждаща понижаване на налозите, призната от Конгреса през декември, също е в актива на Тръмп. Според изследването на АП 46 % от американците поддържат фискалната политика на държавното управление на Тръмп.

Според изследването на Си Ен Ен болшинството от американците обаче оспорват неговата комерсиална политика и считат, че Тръмп е прекомерно примирителен по отношение на Русия.
Тенденцията за повишаване на рейтинга на Тръмп обаче не се вижда на този стадий в седмичното изследване на института Галъп. От май предходната година в това допитване рейтингът на президента си остава под 40-те %.
 Доналд Тръмп БГНЕС

За съпоставяне след към 430 дни в Белия дом Барак Обама се радваше на поддръжката на 49 % от американците през март 2010 година, Джордж Буш-младши на 79 % (в подтекста на национално единение след 11 септември 2001 г.), а Бил Клинтън на 51 % през март 1994 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР