Рейс с два различни номера изнерви шофьор и чакащите по

...
Рейс с два различни номера изнерви шофьор и чакащите по
Коментари Харесай

Рейс с два номера вбеси шофьор и пътници в Пловдив

Рейс с два разнообразни номера изнерви водач и чакащите по спирките в съботната заран пасажери, видя кореспондент на " Марица ". Малко след 8 часа от последна спирка в пловдивския квартал " Прослав " потегли рейс от градския превоз. Предвид, че са чакали дълго да се появи някакъв автобус, висящите на спирките впериха взор към предното стъкло, с цел да видят номера на колата. Там обаче ги очакваше изненада. Бяха залепени два принтирани листа, само че с разнообразни номера. Отляво 222, а вдясно до него - 15.

Тъй като курсовете им са напълно разнообразни, хората питаха водача кой от двата маршрута извършва в действителност. Той отговори - 222. " Заблуждавате хората по този начин! ", сподели пътничка, до момента в който се качва. Седналият зад кормилото на тежкото возило не реагира, само че в идващите минути се изнерви. Причината - на всяка последваща спирка получаваше един и същи въпрос по няколко пъти - " 15 или 222 е това? ". Той споделяше с скука и хлопваше вратата.

Със сигурност това упражнение ще продължи през целия ден, като се изключи спирките, където минава единствено едната линия и няма по какъв начин да настъпи комплициране. А решението е просто - едната хартиена табела да се махне.

Слизайки от автобуса обаче, кореспондент на " Марица " видя, че по страничните стъкла на колата са залепени няколко листа с номер 15, което добавя обърквацията на чакащите по спирките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР