Реймс победи с 3:1 Монако като гост в среща от

...
Реймс победи с 3:1 Монако като гост в среща от
Коментари Харесай

Реймс изненада Монако като гост

Реймс победи с 3:1 Монако като посетител в среща от 18-ия кръг на Лига 1. Така отборът от северна Франция се изкачи до петата позиция в класирането с актив от 29 точки, до момента в който монегаските са трети с 33.

Загубата е удар по упоритостите на Монако да преследва първото място, което се заема от ПСЖ. Парижани са с актив от 40 точки и мач по-малко.

Иначе точни за триумфа на Реймс бяха Теди Тума, Реда Хадра и Азор Матусива. Единственото попадение на сметката на домакините пък осъществя Уисам Бен Йедер.

Резултатът в интерес на Реймс беше открит в 35-ата минута. Теди Тума беше изтърван от отбраната на Монако. Той получи подаване от Мохамед Дарами и осъществя за 1:0.

Преди това гостите пропуснаха няколко чисти положения за гол. Александър Головин и Бен Йедер не съумяха да оползотворят положителни шансове.

Монако най-накрая съумя да вкара и възвърне равенството в 49-ата минута. Головин центрира в наказателното поле към Бен Йедер, който с глава от близка отдалеченост порази мрежата.

Реймс незабавно отговори и си възвърна задатъка. В 55-ата минута Рада Хадра направи самостоятелен пробив и се разписа за 2:1.

В добавеното време на мача Джош Уилсън-Есбранд изведе чудесно Матусива, който оформи крайния резултат в срещата.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР