Реймънд ван Барневелд разкри, че не е казал на Люк

...
Реймънд ван Барневелд разкри, че не е казал на Люк
Коментари Харесай

Реймънд ван Барневелд разказва всичко за „скара“ на Люк Литлър с легендата на дартса, получаваща обратна реакция

Реймънд ван Барневелд разкри, че не е споделил на Люк Литлър „ да се махне “, откакто преди този момент сподели, че е бил пренебрегнат от тийнейджърска сензация.

Littler се трансформира в един от най-хубавите играчи на дартс на планетата след впечатляващото си показване до финала на Световното състезание, в това число победа над Van Barneveld. Оттогава Литлър бе включен в състава от осем играча на Висшата лига и сега е на върха на таблицата, която се насочва към Вечер 10 в Бирмингам.

17-годишният юноша е твърдял преди, че петкратният международен първенец Ван Барневелд е неговият кумир в дартс. Холандецът завоюва първото си състезание за играчи от 2021 година през март, като излезе отпред в Хилдесхайм, откакто победи Стивън Бънтинг на финала. Той е на 30-то място в международната класация.

Въпреки това, Ван Барневелд атакува Литлър в остро изявление предишния месец, потвърждавайки, че младежът не е дал отговор на няколко известия, които е изпратил, преди да му каже " да се махаме ". Сега Барни от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР