Рейчъл Вайс и Даниел Крейг са от холивудските двойки, които

...
Рейчъл Вайс и Даниел Крейг са от холивудските двойки, които
Коментари Харесай

Каква е тайната за семейно щастие на Рейчъл Вайс и Даниел Крейг

Рейчъл Вайс и Даниел Крейг са от холивудските двойки, които могат да се похвалят със постоянни връзки между тях. Двамата подписват брак през 2011 година и от този момент насам са неразделни. Връзката им е скрепена и от раждането на щерка им Грейс, която към този момент е на четири години.
 Даниел Крейг,
Неприятният диалог на Даниел Крейг със брачната половинка му

Дори Джеймс Бонд се опасява от жена си

И даже когато е ангажирана с работата си като актриса, Рейчъл не пропуща да разкрива някоя и друга детайлност от фамилния си живот.

Наскоро 53-годишната звезда се появи в " Късното шоу " на Стивън Колбер, а задачата ѝ бе да промотира Dead Ringers, новия сериал с нейно присъединяване, написа People.

В един миг обаче Рейчъл се отклонява от главната тематика и стартира да споделя за връзките сред брачна половинка ѝ Даниел и дребната им щерка. Става ясно, че двамата са извънредно близки, а нещото, което още повече ги сплотява, е любовта към поредицата " Междузвездни войни ".

По думите на актрисата, Грейс, въпреки и на нежната възраст, на която е, е безусловно " захласната " от известния приказен филм, откакто го е гледала с татко си.

" Това се трансформира в наистина сполучлив метод за усилване на връзката сред татко и щерка. Докато гледат, Грейс не стопира да разпитва, в това число и по какъв начин наподобява Дарт Вейдър под маската. Буквално желае да знае всичко, а героите са толкоз действителни за нея ", споделя Вайс.

Рейчъл е на 49 години, когато дава живот на щерка си. Така тя се трансформира в следващата известна персона, която избира да стане родител на една доста по-късна възраст. Но дано не забравяме, че актрисата има и по-голям, 16-годишен наследник от връзката си с режисьора Дарън Аронофски.
 Даниел Крейг, Лука Гуаданино и включването на артиста в екранизацията по Queer на Уилям Бъроуз
Неочакваните прояви на Даниел Крейг

Актьорът от ден на ден ни изненадва

Даниел Грейг пък има 25-годишна щерка от предходен брак.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР