Рейчъл Уулфорд увери Lord Sugar, че е в това за

...
Рейчъл Уулфорд увери Lord Sugar, че е в това за
Коментари Харесай

Шампионът на BBC Apprentice Рейчъл Уулфорд се зарича да не се отказва от Lord Sugar като другите победители

Рейчъл Уулфорд увери Lord Sugar, че е в това за дълго време и няма да върви по същия метод като други спечелили, които прекъсват връзките си с магната откакто обезпечи инвестицията си.

Тазгодишният победител се зарече да се придържа към магната още доста години, откакто той й връчи инжекцията от £250 000, изпращайки опасността на „ Човека с къс “ Фил Търнър в под напрежение край към сериала на BBC. Помолен да възобнови версия на техния бизнес и да я показа на специалисти от сектора, шефът на фитнес залите от висок клас остана да се изпоти, преди да му бъде обявена невероятната вест.

Но лорд Шугър не е имал най-хубавия шанс със своите печеливши претенденти. Харприт Каур, която завоюва шоуто през 2022 година, предходната година разгласи, че са се разпръснали и в този момент ръководи своята компания за десерти Oh So Yum! сама по себе си. Това се случи, откакто Карина Лепоре, шампионката от 2019 година, реши да се оправи с предприемача, откакто той вложи пари в нейния бизнес с пекарни Dough Art...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР