Рейчъл Рийвс обвини канцлера Джереми Хънт, че не се е

...
Рейчъл Рийвс обвини канцлера Джереми Хънт, че не се е
Коментари Харесай

Рейчъл Рийвс обвини Джереми Хънт, че се крие от депутатите, след като страната изпадна в рецесия

Рейчъл Рийвс упрекна канцлера Джереми Хънт, че не се е появил, с цел да отговори на въпроси по отношение на рецесията в Камарата на общините.

Канцлерът в сянка може да бъде чут да пита " къде е? " защото по-младият министър на финансите, Бим Афолами, беше изпратен за въпроси на място. Тя добави: „ Вие не сте канцлер “.

Официалните данни от предходната седмица демонстрираха, че стопанската система е изпаднала в криза, откакто стопанската система се сви с по-лошите от предстоящите 0,3% през последните три месеца на предходната година. Спадът – след спад от 0,1% през предходното тримесечие – се равнява на техническа криза.

Говорейки в Камарата на общините в понеделник, госпожа Рийвс сподели: „ Канцлерът би трябвало да е тук в Народното събрание и да изяснява за какво Англия е изпаднала в криза. „ Може ли министърът да изясни за какво е оставен да дава отговор на тези въпроси и къде тъкмо е канцлерът през днешния ден? “

Тя добави: „ Канцлерът би трябвало да се регистрира пред депутатите и пред нашите гласоподаватели и да дава отговор за неговият п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР