Рейчъл Райли се завърна в социалните медии, след като зрители

...
Рейчъл Райли се завърна в социалните медии, след като зрители
Коментари Харесай

Рейчъл Райли наруши мълчанието си след исканията, че е уволнена заради туитове за атака в мола в Сидни

Рейчъл Райли се завърна в обществените медии, откакто фенове приканиха Канал 4 да я уволни поради мнения, които е направила по отношение на нападението с нож в мола в Сидни, при което са починали шест души починаха през уикенда.

Излъчващият показа в понеделник, че на Райли е било напомнено „ за отговорностите й като помощник в стратегиите на Channel 4 “ на фона на апелите към звездата на Countdown да понесе следствията поради своя Twitter (X) изявления. Райли беше необятно наказан в обществените медии за това, че наподобява свързва офанзивата в Сидни с ислямския екстремизъм.

След фурора Райли, който се разпознава като евреин, отиде в X, с цел да показа 2023 числа от най-голямата антисемитска организация в Америка, ADL.

Тя написа в Туитър: „ [ADL] регистрира най-голямото годишно нарастване на антисемитски произшествия от началото на записите (1979). Имаше 8 873 случая на антисемитско нахлуване, тормоз и вандализъм, което е растеж от 140% по отношение на миналата година и съвсем 900% (десето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР