Рейчъл Райли разкри, че е била участник в Strictly Come

...
Рейчъл Райли разкри, че е била участник в Strictly Come
Коментари Харесай

Рейчъл Райли разкрива, че BBC Strictly Come Dancing я е оставил с посттравматично стресово разстройство и призовава за шоу терапия

Рейчъл Райли разкри, че е била участник в Strictly Come Dancing, което я е оставило с посттравматично стресово разстройство.

Звездата от The Countdown, 38, се появи в танцовото съревнование на BBC през 2013 година и разсъждава върху личните си прекарвания, до момента в който беше в шоуто. Това идва, откакто състезателката от 2023 година Аманда Абингтън съобщи, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство, откакто взе участие в шоуто с танцьора Джовани Перниче.

Рейчъл, която е омъжена за някогашния прецизно експерт Паша Ковальов, прикани всички участници в шоуто да получат когнитивно-поведенческа терапия (CBT). „ Знам, че от времето, когато бях в него, преди 11 години, даже и най-здравите, солидни, крепко стъпили хора, това може да ви направи нещо “, призна тя.

„ И има толкоз доста хора, които аз Виждали сме през идващите години, които имат този споделен опит. Не мисля, че даже продукцията е наясно какво прави с хората “, изясни Рейчъл на Наградите за вдъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР