Рей Юсеф, главен изпълнителен директор на peer-to-peer борсата, потвърди това

...
Рей Юсеф, главен изпълнителен директор на peer-to-peer борсата, потвърди това
Коментари Харесай

Paxful спира пазара си на фона на оставки на персонала

Рей Юсеф, основен изпълнителен шеф на peer-to-peer борсата, удостовери това в документално изказване. Причината за прекъсването не е оповестена, само че Юсеф загатна, че някои значими членове на личния състав са подали оставка.

Крипто инфлуенсърът показа скрийншот на известието, в което се твърди, че пазарът е спрян и не е ясно дали ще възобнови работа.

Paxful съобщи, че клиентите могат да възстановят средствата си посредством Paxful Wallet, който ще остане деен. Юсеф акцентира значимостта на обезпечаването на сигурността на средствата на клиентите и предложи на клиентите да съхраняват средствата си посредством независимо настойничество след изтеглянето им.


 


Главата на компанията също по този начин предложи на клиентите да обмислят два разновидността на безвредни портфейли – Exodus Wallet и Muun Wallet.

За да помогне на потребителите отвън Съединени американски щати да възстановят средствата си бързо и безвредно, Paxful предложи благоприятни условия за лесна миграция към други peer-to-peer платформи. Компанията има за цел да даде приоритет на опазването на средствата на клиентите през този интервал.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР