Рей разкри, че само преди 18 месеца кариерата й беше

...
Рей разкри, че само преди 18 месеца кариерата й беше
Коментари Харесай

Рей разкрива, че само преди 18 месеца кариерата й „беше тръгнала по дяволите“ и тя имаше концерти само за 100 души - докато звездата пише история на Brit Awards

Рей разкри, че единствено преди 18 месеца кариерата й „ беше тръгнала към дяволите “ и тя правеше концерти единствено за 100 души

26-годишната певица разсъждава върху битките си в ново изявление като тя описа по какъв начин е имало доста възходи и падения, с цел да стигне до мястото, където е в този момент (видяна да извършва през 2018 г.)

Това докара до напускането на Raye от компанията и освобождението й утвърден от рецензията, а в този момент печелил награди, дебют My 21st Century Blues като самостоятелен реализатор.

Тя сподели на Times за битките си през последните няколко години: ' Щастлив съм да бъда тук: преди 18 месеца кариерата ми беше изгубена. Спомням си, че видях моя сътрудник онлайн на концерт.

'Отидох при него със сълзи на очи и го помолих да не се отхвърля от мен. Казах му, че имам повече борба в себе си. Седмица по-късно той провежда това малко турне.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР