Рей Лиота, звездата от Добри момчета и Поле на мечтите,

...
Рей Лиота, звездата от Добри момчета и Поле на мечтите,
Коментари Харесай

Рей Лиота, звездата от Добри момчета и Полето на мечтите, почина на 67-годишна възраст

Рей Лиота, звездата от " Добри момчета " и " Поле на фантазиите ", умря на 67-годишна възраст.

Според негов представител, който е удостоверил новината, артистът е умрял в съня си в Доминиканската република, до момента в който е снимал последния си филм " Опасни води " дружно със Сафрон Бъроуз.

 

Лиота е роден в Ню Джърси и е зарязан в сиропиталище, преди да бъде осиновен на шест месеца. " В началото не разбирах по какъв начин един родител може да се откаже от дете ", споделя той пред списание People.

 

" И по този начин, имах тази сила, че просто бях прецакан. И когато най-сетне срещнах биологичната си майка през 40-те години, към този момент не бях толкоз ядосана за това. Това е просто още едно пътешестване. "

 

 След дребни функции в малкия екран и дребна роля в " Самотната дама " през 1983 година, Лиота получава номинация за " Златен глобус " за " Нещо диво " през 1986 година През 1989 година се снима в " Полето на фантазиите ", а по-късно поема ролята на Хенри Хил в " Добри момчета " на Мартин Скорсезе.

" Ако имаш един филм, който хората помнят, това е отлично. Ако имаш две, това е фантастично ", споделя той пред Guardian през 2021 година за връзката си с гангстерската драма.

Режисьорът на " Добри момчета " Мартин Скорсезе отдаде респект на Лиота в изказване в четвъртък вечерта, като съобщи, че е " безусловно шокиран и унищожен " от гибелта му.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР