Гневният концерт на феновете на Джейсън Алдийн се възобнови, след като им беше казано да напуснат мястото

...
Рей Кар каза, че е похарчил повече от $400 за
Коментари Харесай

Рей Кар каза, че е похарчил повече от $400 за два билета и карта за паркиране на концерта на Джейсън Алдийн в събота в Xfinity Center и не е видял нито един второ от изпълнението на Aldean.

„Това беше повече от вбесяващо за мен“, каза Кар.

Кар е един от няколкото посетители на концерта, които казаха, че са им казали полицаи и служители на Xfinity Center че концертът на Aldean в събота е бил „отменен“ поради лошото време, само за да разберат, след като са напуснали мястото, че изпълнението е възобновено в 22:00.

В случая на Кар той каза, че се е опитал да се върне в на паркинга на Xfinity Center, но персоналът на събитието не му позволи.

„Похарчих добра сума пари за билетите си и сега дори не ме пускат обратно. Казаха ми да си тръгна. Какво става с това?“ каза Кар. „Фактът, че решиха да продължат [с концерта] и да не позволят на хората, на които беше казано да напуснат, да се върнат и да присъстват на шоуто, беше вбесяващ.“

Центърът Xfinity туитира в 20:12 ч. евакуираха мястото поради лошо време. На по-малко от пет мили във Фоксбъро, Националната метеорологична служба потвърди, че торнадо EF-1 се е спуснало около 20:17, няколко минути след като Xfinity Center преустанови концерта и издаде метеорологичен сигнал за присъстващите. NWS издаде предупреждение за торнадо около 8:30 за централен окръг Плимут между Броктън и Плимут, на около 12 мили от Xfinity Center в окръг Бристол.

Джо Барбър каза, че той и съпругата му са напуснали мястото след Xfinity Служителят в центъра не му позволи да отиде до местата си и каза, че шоуто ще бъде пренасрочено.

„Бяхме шокирани да видим, че [Джейсън] Алдийн започва в 10 часа вечерта. Как е възможно това? Работник там ни каза, че шоуто се пренасрочва“, каза Барбър.

Саманта Блек остана за изпълнението на Aldean, но каза, че „стотици“ други са си тръгнали да се прибират, преди да бъде обявено, че концертът ще резюме.

„Просто беше напълно погрешно обработено“, каза Блек. „Тези хора похарчиха трудно спечелените си пари, за да го видят как играе, само за да им кажат да се приберат вкъщи. Да разбереш, че е свирил, след като са си тръгнали [трябва да е] сърцераздирателно.”

Историята продължава

Boston 25 изпрати няколко оплаквания от посетители на концерта до Live Nation, компанията-майка на Xfinity Center. Говорител на Live Nation каза, че компанията ще отговори на феновете, които се свържат с Xfinity Center, за да се оплачат.

„Екипът приема всички отзиви на фенове много сериозно и може вече да се е свързал с тези фенове, ако са се свързали с мястото, “, каза говорителят на Live Nation. „Метеорологичните събития са динамични ситуации и ние се консултираме с метеоролози, експерти и местни власти, за да вземем решения как да реагираме на лошото време. Поради прогнозата ние евакуирахме външния амфитеатър от голяма предпазливост. След като бурята отмина, феновете влязоха отново в залата и се насладиха на страхотно шоу.“

Офисът на главния прокурор на Масачузетс каза, че е получил една жалба от потребител и тя се разглежда.

„Има нямаше никаква последователна комуникация“, каза Кар. „Имахме част от персонала на мястото, който ни казваше да останем там, където [бяхме], но след това имаше друг персонал, който ни казваше, че трябва да напуснем, трябва да се евакуираме… Фактът, че той се връщаше в 10, и те дори не ни пусна обратно на паркинга. Това е просто нелепо. Това е нелепо.“

Това е история, която се развива. Проверявайте отново за актуализации, когато стане налична повече информация.

Изтеглете предупрежденията за извънредни новини.

Следвайте Boston 25 News във Facebook и Twitter. | Гледайте новините на Boston 25 СЕГА

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР