Ревюто на Виктория Бекъм на Седмицата на модата в Париж

...
Ревюто на Виктория Бекъм на Седмицата на модата в Париж
Коментари Харесай

Активисти за правата на животните прекъснаха ревюто на Виктория Бекъм ВИДЕО

Ревюто на Виктория Бекъм на Седмицата на модата в Париж беше нарушено от деятели за правата на животните, които се причислиха към моделите ѝ на подиума. Групата " Хора за етично отношение към животните " (ПЕТА) съобщи, че това е било митинг против потреблението на скотски кожи в стилната промишленост като цяло, съобщи Би Би Си.

Демонстрантите носеха тениски с надпис " Животните не са плат " и размахваха плакати с надпис " Да живее веганската кожа ".

Виктория се появи на патерици на финала на шоуто, защото има контузия на крайници.

На левия си крайник тя носеше черен предпазен ботуш, който подхождаше на напълно черното ѝ облекло. И макар неналичието на пъргавина, тя направи разходка около стилните почитатели и критици на първия ред, измежду които беше и някогашният бразилски футболист Роналдо, бивш съотборник на брачна половинка на Виктория.

Въпреки че стилната марка на Бекъм като цяло не употребява кожи, PETA показва, че в някои модели тя се употребява.



Европейският президент на PETA Мими Бехечи съобщи: " Нито една дреха или аксесоар не си заслужава насилственото ликвидиране и одиране на сензитивно и интелигентно животно. Призоваваме Виктория Бекъм вместо това да се обърне към етичните и екологични нововъведения, които са разполагаем през днешния ден, като да вземем за пример висококачествена кожа, създадена от ябълки, грозде, ананас, гъби и други "

Участниците в акцията на благотворителната организация за отбрана на правата на животните PETA са известни със своите деструктивни митинги и постоянно показват на международни фешън събития - в това число в Ню Йорк, Лондон и Милано още през сегашния фешън сезон.

На ревюто в Париж беше показана сбирката есен/зима 2024 на певицата от Spice Girls.

Миналия месец Дейвид Бекъм съобщи в Инстаграм, че Виктория е наранила крайници си по време на " дребен случай във фитнеса ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР