Революционните постижения на АББ в науката и инженерството, както и

...
Революционните постижения на АББ в науката и инженерството, както и
Коментари Харесай

АББ се присъединява към отбрана група международни партньори на Нобел


Революционните достижения на АББ в науката и инженерството, както и непрекъснатият ангажимент на компанията към образованието, са в основата на ново световно партньорство с организацията на Нобел.

АББ се причисли към защита група новаторски компании като интернационален сътрудник на Нобел. Партньорската стратегия работи в съдействие с основаната в Стокхолм „ Нобел Медиа” – световното звено за доброволчески стратегии на Фондация Нобел, чиито годишни награди във физиката, химията и други научни области отдават самопризнание на най-значимите открития.

Като интернационален сътрудник на Нобел, АББ ще внесе своя изчерпателен опит в науката, нововъведенията и изследователската активност, както и своя ангажимент към нововъведенията, в световните стратегии на „ Нобел Медиа” – действия оттатък обсега на Нобеловите награди, които доближават до милиони студенти, хора, заемащи значими постове, и заинтригувани групи от обществото от целия свят.

“Нобел и АББ споделят изчерпателен ангажимент към нововъведенията и силата на идеите”, показа изпълнителният шеф на АББ Улрих Шписхофер, „ И ние сме въодушевени от тази опция да отбележим революционната работа на Нобеловите лауреати, да отпразнуваме науката и научните открития, и да вдъхновим идващото потомство невероятни пионери. Очакваме с неспокойствие близкото съдействие с Нобел и ангажирането на нашите клиенти, чиновници и общности по целия свят в това вълнуващо партньорство.”

Доброволческите стратегии на Нобел включват вдъхновяващи събития, цифрови и специфични изложби, както и действия, свързани със стотиците Нобелови лауреати от 1901 година насам. Дейностите, в които АББ ще взе участие, включват Диалозите на Нобеловите награди – годишни събития в разнообразни столици по света, по време на които Нобелови лауреати, учени, изобретатели и мислители се събират дружно, с цел да разискват вероятни решения на някои от най-наболелите проблеми на света.

“Вярваме, че правейки това дружно, можем да провокираме хората по целия свят да бъдат по-ангажирани и заинтригувани в тези области,’’ съобщи Матиус Фирениъс, основен изпълнителен шеф на „ Нобел Медиа”. “Мисля, че това е значимо за АББ. Важно е и за Нобел. Истински имам вяра, че е значимо и за човечеството.”

Йохан Сьодерстром, Управител на АББ Швеция, показа, че партньорството с Нобел има изключително значение за компанията. „ Да станем сътрудници с една от най-важните институции в страната ни е привилегия за всички нас в АББ. Вълнуваме се, че ни следва да участваме в събития, действия и мероприятия дружно с най-хубавите учени в света, както и да засилим своя ангажимент към идващото потомство лидери-визионери.’’

Ставайки интернационален сътрудник на Нобел, АББ се причислява към защита група международни компании, известни с посветеността си на изследователската активност, софтуерните нововъведения, устойчивия стопански напредък и обществената отговорност: 3M, Ericsson, Scania и Volvo Cars. За повече информация по отношение на Нобел Медиа”, посетете nobelprize.org.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР