Ревнива съпруга, която отряза пениса на съпруга си и го

...
Ревнива съпруга, която отряза пениса на съпруга си и го
Коментари Харесай

Ревнива съпруга отряза мъжествеността на съпруга си и го хвърли в тоалетната – и той й прощава

Ревнива брачна половинка, която отряза пениса на брачна половинка си и го изхвърли в тоалетната, беше наказана на близо пет години затвор, макар че жертвата й елементарни и в този момент споделя, че си я желае назад.

Обвиняемата Даяне дос Сантос Фариас призна, че е примамила брачна половинка си Жилберто Ногейра де Оливейра в леглото за сесия на перверзен секс през декември предходната година. След това, когато той беше вързан за стълбовете на леглото, тя изгаси осветлението, извади бръснач и отряза пениса му, споделиха прокурорите пред съда Атибая покрай Сао Пауло, Бразилия.

34-годишният Кук Фариас е от този момент се сдобри със брачна половинка си и той даже заплати на нейния юридически екип за процеса. Но арбитър Роберта Лаяун Чиапета де Мораес Баро я затвори за четири години и пет месеца на 15 май, когато тя се призна за отговорна за причиняване на тежка телесна щета.

Максималната присъда можеше да бъде отнемане от независимост за период от осем години. Съдът чу по какъв начин откакто е отрязала мъжествеността на брачна половинка си, тя го е изхвърли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР