Ревизоро е човек завършил хореография, после и аз не зная

...
Ревизоро е човек завършил хореография, после и аз не зная
Коментари Харесай

Методи Андреев: Ревизоро като нищо ще сложи акциз на водата

Ревизоро е човек приключил хореография, след това и аз не зная какво -икономика ли, право ли... Значи е дялан камък и става за всичко. В тази страна нали знаете по какъв начин е: малко столове доста гъ..ве. Ако би трябвало да съм сериозен, предлагането Емил Димитров - Ревизоро да оглави Министерство на околната среда и водите е несериозно. Този човек по никакъв метод не е работил в региона на екологията и водите. Следователно нищо не схваща от тази работа.

Това сподели пред Фрог нюз някогашният народен представител Методи Андреев. Той добави: За разлика от него Нено Димов беше основен секретар на ведомството. Нямам думи, с които да опиша изумлението си, откакто чух, че точно той е препоръчан за виновния пост. Все едно мен да ме създадат министър на опазването на здравето. Всъщност може. Защо не?! Това, несъмнено, е несериозно.

На фона на тежката рецесия с водата, ръководещите си играят на ползи, лобита и кръгове. За да бъде посочен за министър, това не се прави поради професионалните и морални качества. Не е и за работата му в Народното събрание. Важен е моментът с вноса на боклука от Италия. А както се разбра, с него у нас може да са влизали и други неща /бел. ред. наркотици/. Скандалът е величествен и по някакъв метод би трябвало да се потуши. Емил Димитров е оглавявал преди време митниците и не е изключено поради това да е препоръчан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР