Рецидивист вдигнал брадва и заплашил с убийство кмета на община

...
Рецидивист вдигнал брадва и заплашил с убийство кмета на община
Коментари Харесай

Рецидивист вдигна брадва на кмета на община Струмяни, тероризира и бие възрастни хора

Рецидивист вдигнал секира и заплашил с ликвидиране кмета на община Струмяни Емил Илиев. Екшънът се разиграл в събота следобяд, до момента в който кметът Емил Илиев и двамата управници на селата Раздол и Микрево проверявали инфраструктурата на Раздол поради непрекъсната липса на вода.

Изведнъж на пътя им излязъл Костадин Варсаминов, препречил им пътя и вдигнал секира против общинския кмет Емил Илиев. Казал, че в този момент ще го съсече и убие. Само намесата на другите двама управници е прекратила опцията да стане съществено закононарушение. Извикана е полиция, която е задържала 43-годишния мъж.

„ Варсаминов е нападателен човек, тероризира от години целия регион. Наскоро преби две дами, бабите живеят в боязън. Сезираме полиция и прокуратура, има голям брой тъжби и досъдебни производства, лежа три месеца в пандиза, излезе и продължи да плаши хората. Трябва управляващите да вземат незабавни ограничения, а не чакаме да стане белята и тогава да реагираме, сподели кметът Емил Илиев.

Варсаминов е рецидивист, неведнъж осъждан и лежал в пандиза. Прогонен е от Сандански, само че се заселил в региона на село Раздол и малтретира останалите да живеят там възрастни хора. Заграбва непозната благосъстоятелност, загражда общински парцели, пасе овце. Хората споделят, че той е оскотял и се опасяват от него.

Те желаеха Варсаминов да бъде изселен наложително от село Раздол.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР