Рецидивист рани полицай в София, съобщават от МВР. Инцидентът е

...
Рецидивист рани полицай в София, съобщават от МВР. Инцидентът е
Коментари Харесай

Рецидивист рани полицай в София

Рецидивист рани служител на реда в София, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал на 8 юни.

Служители на столичното Второ районно управление (на МВР) се отзовали на сигнал за междусъседски скандал. Подателят показал пред чиновниците на Министерство на вътрешните работи, че негов комшия го заплашва с ликвидиране.

В хода на неотложно стартиралите дейности за установяването нападателния комшия, против служителите на реда бил създаден изстрел. Единият от униформените чиновници бил улучен в ръката . Колегата му съумял да качи простреляния в патрулния автомобил, където му оказал първа помощ.

Възползвайки се от обстановката, стрелецът нападнал полицейските чиновници с хладно оръжие. Служителите на Министерство на вътрешните работи обаче съумели да го обезвреждат и задържат. Пострадалият служител на реда е превозен в болница. Няма заплаха за живота му.

Задържаният е 67-годишен мъж. Лицето е престъпно проявено . Има четири присъди - за безчинство, за незаконно лишаване на МПС, за телесна щета и обири, и за съучастничество в опит за кражба на движими движимости.

При процесуално-следствените дейности са конфискувани употребяваното от рецидивиста оръжие - пушка, модифицирана за пукотевица с бойни патрони, още една пушка и два ножа.

Образувано е досъдебно произвеждане. На арестувания е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа.
 Пиян мъж атакува служител на реда с вила
Пиян мъж атакува служител на реда с вила

Униформеният стрелял при самоотбрана, агресорът е в болница
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР